Geert Wilders de moslimhater heeft een hekel aan alles wat anti-semitisch is of met andere woorden anti-joods is. Logisch als je eigen vrouw een Jodin is uit Hongarije en jezelf een geruime tijd in een kibboets hebt vertoefd te Israël. Maar nu komt de gotspe, hij noemt de PvdA de partij voor de Arabieren terwijl Arabieren ook tot de Semieten behoren en het wordt nog beter, de PvdA wordt gedomineerd door voornamelijk, jawel Joden.
Job Cohen, Lodewijk Asscher, Rob Oudkerk, Jacques Wallage, Felix Rottenberg, Ed en Joop van Thijn, Eberhard van der Laan, Max van den Berg etc. etc. allemaal PvdA coryfeeen en allemaal stuk voor stuk Joods. En bij vele andere politiek partijen is het niet anders, bijvoorbeeld de VVD kent ook vele semieten, Frits Bolkenstein, Jozias van Aartsen etc. etc. en bij Groen links de voormalige leidster Femke Halsema.

Het Nederlandse volk is van origine Germaans, u weet wel de mensen met blond haar en blauwe ogen. Het waren en zijn de semieten in Nederland die hier een te grote invloed hebben op bestuurlijk niveau, de meeste burgemeesters in dit land zijn Semiet.

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Maastricht om een paar steden te noemen hebben allemaal een semitische burgervader. Dus beste meneer Wilders u hoeft uw haar niet blond te verven om er Germaans uit te zien om waarschijnlijk uw eigen semitische bloed te verdoezelen want een volk kun je dom houden maar eens zal de waarheid van de semitische infiltratie in dit land uitkomen.
Ik wens u dan ook veel succes toe met uw coalitie met het Front National van Marine Le pen want als die eenmaal achter uw semitische slaafsheid komen, ze snel terug zullen komen op samenwerking met uw partij van de semietenvrienden, de PVV.

Ook zegt Wilders dat hij het gedachtengoed verder zet van Pim Fortuyn wederom een grove leugen van deze semietenvriend, in 2001 noemde hij Pim Fortuyn nog verwerpelijk, enfin de waarheid zal u inhalen en het Germaanse Nederlandse volk zal eens echt verlost zijn van de huidige semitische overheersing en dan hoort u en uw partij van de semietenvrienden daar niet bij, dat kan ik u garanderen.

Dus iedereen die dit leest op naar het herstel van de Republiek der Nederlanden en op naar een nieuwe Gouden Eeuw!
En wie dan die semieten in Nederland precies zijn? Kijkt uzelf naar de volgende video
Jos van Veen
11/30/2013 07:00:21 pm

Gaan we weer..Zeker campagne van de PvdA?

Ja..en inderdaad: NL is gevoelig voor commentaar over Israel

Reply
johannes5
11/30/2013 10:41:14 pm

Elke minderheid, gaat automatisch voorkeurs politiek voere, eerst om zich staande te houden, later om hun macht uit te breken, en er komt een ogenblik dat ze de meerderheid gaan over heersen, dit was zo in Duitsland voor de 1 WW, en u gebeurd dit zelfde in Engeland, Frankrijk in mindere maten in andere EU landen, de USA wordt door hen geregeerd, ik heb het over een grote groep Joden,
zeker niet alle Joden, de Russische revolutie was in handen van de Boljewisten/Joden, ze hebben hun wraak op de Tsar genomen, voor de vele progrommes door de Tsar op de Joden dorpen.
T'is moeilijk om hier over te schrijven ben geen anti-Semiet, zou ze ook geen kwaad willen doen, daar respecteer ik ze te veel voor, maar soms is het goed om je vijand te kennen, en hem dit ook te laten merken. En als je hem kent kun je er ook mee leven en je maatregelen treffen om zijn iteligentie in te schatten en te weerstaan.

ReplyLeave a Reply.