De totale Nederlandse media zwijgt over de grootste illegale roof van goederen uit de vaderlandse geschiedenis!. Het meest gevreesde wapen van de schuldeiser is namelijk het openbaar verkopen van uw spullen ten overstaan van uw buren en een ieder die zich aanbiedt om uw goederen te kopen! Maar het MAG HELEMAAL NIET! Luister nogmaals goed naar het waarom en hoe u openbare verkoop vanuit uw huis kunt voorkomen! Daarbij komt nog dat de goederen WETTELIJK verruild zouden moeten worden tegen de schuld! OOK DEZE WET WORDT NIET NAGELEEFD. Niet alleen blijft de schuld bestaan maar wordt vergroot met de kosten van de advertentiecampagnes en de aankondigingen in kranten en tijdschriften! ZWIJGT HIEROM DE TOTALE MEDIA ONDANKS HET GEGEVEN DAT DE GEMEENTEJURIST VAN HEERLEN OP LANDELIJKE AANDACHT VAN DE PERS AANDRONG?
De Weg van Geen Schulden
Er zijn veel mensen in ons land die leven van het ene salaris na het andere. Dieptepunten komen in hun leven en de verlammende schulden maken hen ziek. mensen duwen de rekeningen in een grote lade en kijken er niet meer naar om en weten gewoon dat ze de rekeningen niet meer kunnen betalen. Moeders die geen geld meer hebben om eten te kopen voor hun kinderen laat staan om ze goed te kleden. geen Sinterklaas cadeau in de schoen en vaak geen arme maaltijd. Negatieve bank saldo´s, leegroven van kinder spaarpotten, dat voelt niet goed.

Ik weet dat het moeilijk is maar daar moet je verandering in brengen. je moet je angsten onder ogen zien en duidelijkheid brengen in je situatie.

 • Confronteer je zelf met dit probleem en neem alle rekeningen uit de lade, maak een overzicht met alle schulden, de daadwerkelijke bedragen en je maandelijkse vaste lasten en de inkomsten
 • Kijk er goed naar en kijk waarop je kan besparen qua uitgaven
 • Gooi internet kosten, televisie abonnementen, abonnementen op bladen en vaktijdschriften de deur uit. Stop met naar de film gaan, uit eten, pret parken bezoeken en kijk naar wat je werkelijk nodig hebt.  Gooi luxe eten overboord en kijk hoe je goedkope maaltijden elke dag op tafel kunt zetten. Er zal moeten gesneden worden in je budget er is geen andere keus.
 • Je moet een nieuw bestedingsplan maken en de meeste rekeningen zoals huur, gas, water en licht, ziektekostenverzekering op een automatische betaling zetten. Je dak boven je hoofd en de andere voorzieningen kan je niet zonder.
 • Maak een noodfonds ook al is het maar 25 euro per maand voor zaken die ineens kapot kunnen gaan, noem het de post onvoorziene uitgaven
 • Begin met daadwerkelijk je schulden af te lossen
 • Ga niet akkoord met de schuldhulp bureau´s nu in ons land, want er zijn veel malafide praktijken gaande bij deze bureau´s. ik had net nog een klant die gewoon door zo´n malafide bureau voor 2.5000 beroofd is geworden. Mensen doen zich voor als bewindvoerder en plunderen je helemaal leeg.
 • Bel alle schuldeisers eerst op en bevestig met een aangetekende brief dat je hen een betalingsvoorstel wilt doen
 • Je kan beginnen met een schuld eerst af te lossen en dan volgen pas de anderen
 • Er zijn zat van freelance banen te vinden waarmee je een extra cent bij kunt verdienen zoals het schrijven hier op het internet. Je kan nog bij Tekstbroker beginnen, Artikeltjes, Grabbits, buitenlandse sites en ga zo maar door.
 • Overbodige spullen in je huis of garage verkoop je op marktplaats, speurders of andere tweedehands websites zodat je weer wat leef geld hebt en misschien kan ook een deel er van naar je schuld.
 • Rijd je een pokke dure auto verkoop hem en schaf een goedkoper aan
 • Kijk naar levensverzekeringen en autoverzekeringen om die naar benden te kijken meestal een inboedelverzekering sluit men veel te hoog af. Ook daar kan je weer met tientjes op jaarbasis besparen.
 • Indien je meer gaat verdienen door bijvoorbeeld een baantje er bij te nemen of door promotie ook dat kan naar een betere levensstandaard leiden.
 • Begin een blog of webwinkel op het internet en maak je zo zelfstandig en vergaar je eigen inkomen.
Met een noodfonds bedoel ik eigenlijk een soort fonds wat je creert door in je uitgaven te gaan snijden. Zet je elektriciteit rekening omlaag, je telefoonrekening, lager mobiel abonnement, autoverzekering naar beneden, boodschappen goedkoper inslaan en vaker op zoek gaan naar hoge kortingen of zelfs gratis spullen.

De aflossing van de schulden is vaak een groot probleem voor veel Nederlanders en ze zien door de bomen het bos niet meer. Je moet je ook voorbereiden op onvoorziene kosten die je tegemoet kunnen komen zoals onverwachte reparaties en medische behandelingen.  maak een vaste overboeking maandelijks naar je noodfonds, een soort lege rekening die je bij je bestaande rekening kunt openen.

Je kan wel duur blijven doen en alleen maar merkproducten kopen maar als je van je schuld af wil komen zal je ook daar moeten switchen.  Goedkopere merken zijn vaak net zo goed en je bespaart er veel geld mee. Plan als je boodschappen gaat doen al van te voren een week menu en zorg dat je gegeten hebt voordat je de supermarkt binnen loopt. Gooi voor mijn part een muesli reep in jouw tas en een flesje water en bij elke verleiding neem je een hap en een slok.

Kijk voordat je gaat winkelen wat je nog wel hebt en wat je niet hebt zodat je geen overbodige producten koopt. Ga naar goedkopere winkels en indien je reclame ontvangt kijk naar de aanbiedingen die vele supermarkten aanbiedt.

Bel je Energieleverancier, internet provider, abonnementen provider´s en andere verplichte betalingen om een betere deal voor jou vast te zetten. De meeste bedrijven werken mee en zullen bereid zijn jou als klant te blijven behouden in plaats van dat ze jou verliezen als klant.

In plaats van al die dure poets middelen kijk een s dat je weer eens terug gaat in de tijd en met natuurlijke producten gaat schoonmaken. Een daarvan is azijn of citroen of zuiveringszout. maak je eigen zepen, glas reiniger, badkamer reiniger´s enz.

Miljonairs die uit zich zelf rijk zijn geworden zijn niet van die mensen die geld uitgeven aan overbodige dingen. Het gebeurd meestal door hard werken, sparen en met een gezond verstand.

Kom je nog geld terug dan kijk naar betalende email websites, schrijf je in bij de vertrouwde bedrijven en onthoud dat elk dubbeltje weer een dubbeltje is. benader bedrijven of je niet iets voor hen kan betekenen. Misschien ben je goed in websites bouwen, enveloppen dichtvouwen of misschien kan je er wel klusjesman worden. Er zijn genoeg banen te vinden op het internet en dan vooral freelance banen waarmee je extra inkomsten kunt vergaren. Doe aan betaalde onderzoeken mee want die zijn er ook in nederland o pak je hobby weer op en ben creatief in het maken van dingen en ga er inkomsten mee genereren.

Deel je kennis met een website, met een blog of zoals ik met een artikel en verdien er geld mee.

Misschien kan je bijles gaan geven aan kinderen als je goed bent in wiskunde of geschiedenis.

Het is vaak de macht der gewoonte om uit de schulden te komen en dat heeft alles te maken met je denken en je handelen. neem iedere dag een stapje verder je zult zien alles komt goed. Hou een garage sale bijvoorbeeld heb ik ook gedaan en het bracht me zoveel op dat ik de helft van de nieuwe huur alweer op tafel kon leggen.  Ik heb van de week nog geld verdiend doordat ik een ouder echtpaar heb geholpen hun tuin te snoeien. ze konden eht niet vanwege hun hoge leeftijd en hun kinderen kwamen niet opdagen als ze hen belden.

Vrouwen zijn vaak heel creatief als het aankomt op hobby´s. Ga truien of sjaals beien, Inge doet dat ook en ook klost ze bij met wat kant :-)  en creëer je eigen webshop of als je het zwart wilt doen verkoop ze van mond tot mond. De kerst tijd komt er aan begin met spullen in de natuur te zoeken en maak er kerst bloemstukken van. Het kaarsje zal je ook niet de nek omdraaien vooral niet als je bij de Action gaat shoppen.

Heb je misschien een verborgen talent, dan zoek er naar. Huur je zelf uit als catering service of als mémoire schrijver zoals je dat kan doen op Hoofdkraan. Allerlei freelance vacatures die behoorlijke bedragen opleveren.

en kan ook overuren aanvragen, regelen met je baas, je gaat meer verdienen en je doet er alles aan om je schulden weg te werken. Profiteer van alle meevallers die je maar kunt krijgen zoals bonussen op het werk of provisie regelingen. Zet het onverwachte geld in op je schulden en op je noodfonds.  

Incassobureau´s, deurwaarders, EDR, namaak bewindvoerders en vele andere bedrijven plunderen het volk van nederland leeg. Verzet je er tegen en ga zelf de strijd met je vorderaars  aan. Een deurwaarder rekent extra kosten die zo onnoemelijk hoog zijn dat de schuld verdriedubbelt. Ze hanteren een rentepercentage van 500 procent. Kijk ook uit voor fictieve beslagen zoals het boedel beslag:  

 

DIT MAG WETTELIJK IN NEDERLAND NIET  

BEKIJK DIT FILMPJE EN NEEM ER DE TIJD VOOR HET WERKT

Er zijn al mensen die van ons hebben geleerd en die deze wettelijke bepaling hebben doorgevoerd. de wethouder van Heerlen en de verschillende burgemeesters hebben toegegeven dat BOEDEL BESLAG in nederland niet mag.

Het meest gevreesde wapen van de schuldeiser is namelijk het openbaar verkopen van uw spullen ten overstaan van uw buren en een ieder die zich aanbiedt om uw goederen te kopen!

Maar het MAG HELEMAAL NIET! Luister nogmaals goed naar het waarom en hoe u openbare verkoop vanuit uw huis kunt voorkomen!

Daarbij komt nog dat de goederen WETTELIJK verruild zouden moeten worden tegen de schuld! OOK DEZE WET WORDT NIET NAGELEEFD. Niet alleen blijft de schuld bestaan maar wordt vergroot met de kosten van de advertentiecampagnes en de aankondigingen in kranten en tijdschriften!

ZWIJGT HIEROM DE TOTALE MEDIA ONDANKS HET GEGEVEN DAT DE GEMEENTE JURIST VAN HEERLEN OP LANDELIJKE AANDACHT VAN DE PERS AANDRONG?

Blijf gemotiveerd en ga voor een SCHULDENVRIJ LEVEN !
Leave a Reply.